bg BG en EN tr TR

Работна среща за представяне на възможностите на трансграничния регион Хасково – Одрин за развитие на туризма

На 13-ти и 14-ти май 2016 г. в гр. Узункьопрю, Турция се проведе Работна среща, на която бяха възможностите на трансграничния регион Хасково – Одрин за развитие на туризма, организирана по проект „Към възможностите и предизвикателствата на устойчивия трансграничен туризъм”, с договор № РД02-029-183/18.06.2015 г., финансиран по Програмата за трансгранично сътрудничество България – Турция 2007-2013 г., съфинансирана по Инструмента за предприсъединителна помощ.

В срещата взеха участие 10 човека от област Хасково и 10 от Провинция Одрин – представители на туроператори и турагенти, на туристически информационни центрове, хотелиери и ресторантьори, както и представители на нестопански организации, развиващи дейност в сферата на туризма.

Ръководителят на проекта, Христослава Георгиева представи създадената онлайн туристическата платформа на трансграничния регион Хасково – Одрин, която ще служи за сътрудничество за трансгранична мрежа като инструмент за обмяна на ноу-хау и популяризиране на трансграничния регион като нова дестинация.

Участниците в срещата обсъдиха Споразумение за създаване на трансгранична мрежа в регион Хасково – Одрин за сътрудничество и развитие на устойчив туризъм. Срещата приключи с подписване на споразумението от Янчо Янев, председател на Хасковската ТПП и от Еркан Ихтияр, председател на Търговско-промишлена палата на Узункьопрю.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bgtrtour/public_html/templates/sj_wavenew/html/com_k2/templates/listing-one/item.php on line 273

Коментирайте

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Информация

Тази публикация е създадена с подкрепата на Европейския съюз чрез „Програмата за трансгранично сътрудничество по ИПП България-Турция” CCI No: 2007CB16IPO008.

За съдържанието на тази публикация отговаря единствено Хасковска Търговско-промишлена палата, същата по никакъв начин не може да бъде възприемана като отразяваща възгледите на Европейския съюз или Управляващия орган по Програмата.

Водещ партньор

ХАСКОВСКА ТЪРГОВСКО-ПРОМИШЛЕНА ПАЛАТА (ХТПП)

гр. Хасково, обл. Хасково, България
бул. Г. С. Раковски № 17
тел: +359 38 66 11 12;
тел./факс: +359 38 66 55 02
имейл.: hcci@bcci.bg;
web: www.haskovocci.com

Партньор

ТЪРГОВСКО-ПРОМИШЛЕНА ПАЛАТА - УЗУНКЬОПРЮ
гр. Узункьопрю, обл. Одрин, Република Турция
Джумхуриет Мейданъ № 17
Тел.: +90 284 513 10 64; +90 284 513 54 13
Факс:  +90 284 513 22 80
имейл: uzunkoprutso@tobb.org.tr;
web: www.uzunkoprutso.tobb.org.tr

Социални

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…